за нас

МИСИЯ НА КОМПАНИЯТА

Ние съчетаваме дългогодишното познание на спецификите на пазара на рекламни и промоционални материали и подаръци, с познаването на най-добрите европейски и световни практики, трендове и компании, за да осигурим на нашите клиенти изключителни маркетингови решения, които отговарят по най-добър начин на техните нужди, заедно с осигуряване на обслужване с индивидуален подход и от най-висок клас.

Best Brands е създадена през 2001 година и днес, 19 години по-късно, сме горди да работим в екип, познаващ в детайли цялостната структура на промоционалния пазар и сувенирната реклама в България. Екип, който е изключително отдаден и способен в рамките на много кратки срокове да намери креативно и качествено решение на всяко запитване, колкото и предизвикателно да е то.

МАРКЕТИНГОВИ РЕШЕНИЯ

Дългогодишно познание на спецификите на пазара на промоционални и бизнес подаръци и рекламни материали

Познаване на най-добрите европейски и световни компании в бранша, пратки и трендове

Креативност в намирането на качествени решения, улавяйки вълната на последните трендове

Ние не само осигуряваме доставка на промоционални и рекламни материали и подаръци, а даваме на нашите клиенти качествени маркетингови решения, които отговарят по най-добър начин на техните индивидуални нужди (рекламни и промоционални кампании и събития), и всичко това осигурено с обслужване от най-висок клас.