новини

Лято, плаж и мноооого футбол с новия брой на Best Brands News.

Юнският брой на Best Brands News идва от воле с много награди

Дузпа и… гол! Юнският брой на Best Brands News идва по-вълнуващ от Евро 2016 и пълен с много награди за нашите читатели. И преди да ви разкажем още за футболното събитие на годината, бързаме да се похвалим - всеки вестник идва заедно с талонче за лотарийната ни игра “Scratch the summer”. От вас се иска само да изтъркате на указаното място, да въведете кода като коментар на нашата Facebook страница - https://www.facebook.com/bestbrandsbg/ и да спечелите някоя от наистина атрактивните ни награди, с които лятото ще бъде далеч по-усмихнато!

Иначе не е нужно да ви казваме, че основна тема в броя е Евро 2016, което ще вълнува милиарди фенове по целия свят. Помислили сме както за специалистите, така и за футболните лаици, давайки ви жокери за кого да викате по терените на Франция (стр. 4).

Веднага до футболните ни емоции е страница 5, където сме ви приготвили изключително леко и слънчево материалче, посветено на плажните аксесоари. И както сме тръгнали да редуваме лято, футбол, лято… идва отново ред на футбола. Или поне онази част, която абсолютно всички мъже харесват – гаджетата на играчите. Еротични модели, певици, актриси и най-вече адски секси мацки ви очакват на страница 8.

Абе, тия да не би само за футбол и лято да са писали? Не, естествено! Традиционно на страници 2-3 са последните иновации в печатарската и рекламна индустрия. На шеста пък е един наистина любопитен материал за най-разпространените запалки в света –BIC, които само на ден продават по впечатляващите 3 милиона бройки. А стр. 7 традиционно е запазена за Мартин Новев, който продължава темата за най-яките дизайнерски корици в света.

И ако сте изчели всичко това, остава само да ви завидим благородно, че след миг ще прочетете подробностите. От вас се иска просто да кликнете ТУК и… 1:0 в битката със скуката!