новини

Бъдещият шампион в тениса на маса демонстрира впечатляващите си умения, приемайки наставления от татко си.

Памперс или медал? Адски яка среща с бъдещите олимпийски шампиони

Всички си спомнят разбиващия емоциите клип на PG за майчините емоции при големите шампиони, но по традиция бащите остават в сянка. Е, това вече е минало! Заслугите са на специализирания сайт за татковци Fatherly.com, който изби рибата с новия си спот. Видеото яхва олимпийската вълна и представлява сбор от няколко невероятни бебета, които имат впечатляващи умения в различни видове спорт.

Посланието също е категорично – това е ядрото на олимпийския отбор на САЩ за Игрите през 2032 година. Само за броени дни клипчето се превърна в тотален хит във Facebook, събирайки над 400 000 споделяния и 33 милиона гледания. А успехът му е лесно обясним – настроението е свежо, забавно и изградено на позитивизма, който е запазена марка на децата, особено пък на спортните таланти.

„Омръзна ни всички да акцентират върху ролята на майките за изграждането на децата и да се пренебрегват татковците, които са неотлъчно до децата си при всички спортни дейности. И изведнъж цялата слава е за майките. Не искаме да пренебрегваме тяхната роля, а само да припомним, че именно бащите са тези, които забелязват спортните таланти у рожбите си”, съобщават авторите на видеото. И тук просто ни печелят тотално, за ужас на родната отлично организирана „мамина мафия” :)