новини

Част от домашните любимци на японката Юки, която се превърна в абсолютна онлайн знаменитост.

Японка изкърти нета с 12 персийски котки!

Над 2 милиона харесвания, 290 хиляди споделяния само във Facebook. За Instagram и останалите социални мрежи изобщо не говорим. Добре ли е?! Да, става въпрос за котки. Много котки. 12, ако трябва да сме точни. При това персийски.

Собственичката на този минизоопарк е японката Юки, която сама се определя като многодетна майка заради страстта си по тази екзотична порода. „Аз съм щастлива, не ми пука какво мислят другите за мен, споделя ексцентричната азиатка. – Първото коте го спасих от улицата, беше изоставено, зъзнещо и мръсно. След това си взех още две, за да си има компания. И така до 12! Обичам ги еднакво и знам на всички имената, не се бъркам дори за момент”, обобщава Юки.

И разкрива как е успяла да направи впечатляващата фотосесия, с която превъртя интернета. Просто е събрала на едно място любимите им играчки и лакомства, което за една котка явно е предостатъчно, за да привлече вниманието й. Не можем да отречем, че й се отдава. Но стига вече приказки, запознайте се с Юки и 12-те й любими котки, които, както и да го въртим, са адски яки!