новини

Доналд Тръмп спечели изборите с изключителни ораторски умения и ясна стратегия за комуникация с електората.

Ето защо Тръмп спечели изборите! (УНИКАЛНО ВИДЕО)

В цялата информационна какафония около избирането на Доналд Тръмп за 45-ия президент на САЩ ви предлагаме един малко по-нестандартен подход в анализа на (не)изненадващата победа. Защото сякаш светът беше изпаднал в тотално умопомрачение и приемаше успеха на Хилари Клинтън за абсолютно сигурен, а резултатите подействаха за мнозина като шут в главата.

Много неща се изписаха около изборите, но никой не даде отговор на въпроса как точно Тръмп успя да убеди мнозинството американци да гласуват за него. Затова подбрахме едно кратко видео от последната му публична реч преди вота. Думи, които пиарите и политическите анализатори ще разнищват дълго.

Клипчето е с български субтитри и сме сигурни, че ще ви бъде интересно. Защото едва ли има някой, който да отрече както ораторските качества на Доналд Тръмп, така и силната му невербална комуникация с електората.

И макар да изглежда изключително лесно, това да се саморекламираш всъщност е адски, ама наистина адски трудно. И ето някой, който определено знае как да го прави: