новини

Снимка: Best Brands

Празничният брой на Best Brands News идва с купища подаръци и коледно настроение

Празниците са време за подаръци, а вашият вече е тук – коледният брой на Best Brands News!

Верни на принципа да носим усмивки на нашите клиенти и партньори, за тази Коледа екипът на Best Brands влиза в ролята на работливите джуджета и рано-рано е готов с приятните изненади. Защото в този брой „Подаръци ще има за всички от сърце”, а причината е поредната ни игра. За да спечелите някоя от нашите атрактивни награди – ароматна свещ, декоратор за кафе или коледна звезда, е нужно само да изтриете скреч картата, която ще намерите в броя. Издаваме малка тайна – огромна част от талоните са печеливши! А защото наистина искаме всички да печелят, сме помислили и за тези, които нямат късмет. Ако не печелите, ще откриете на картата код, който можете да регистрирате във Фейсбук и да участвате в томбола за 30 златни чаши! Участието в играта е абсолютно безплатно, а от вас се иска единствено коледно настроение и желание за приятни изненади.

И това е само началото! В броя ще намерите много и все интересни неща, включително новите продукти от луксозната ни серия – часовниците Ice-Watch, които са идеален подарък за феновете на BMW и високоскоростните спортове.

Ще ви разкажем и за благотворителния проект „Подари щастие”, в който се включиха множество известни личности.

Фолиото на 2-3 страница идва като подарък от Cantek с най-новите предложения в печатарския и рекламен бизнес.

Изненада има и от нашите приятели от J-Point+, които могат да се похвалят с едно сериозно попълнение във и без това класната си палитра от услуги.

На страница 7 по традиция е полето за изява на Мартин Новев от Bulged, който този път разказва любопитки за готварската книга на Салвадор Дали и човеко-животни в метрото на Ню Йорк.

И защото започнахме с коледно настроение, трябва и да завършим пак с такова – просто отворете на страница 8. Истинско пиршество за очите!

Спокойно, после ще ни благодарите. Грабвайте новия брой, сядайте на топло и…четете. А за любителите на онлайн версиите – вашият подарък може да отворите точно от ТУК!