новини

Ривалдо преди и след маскировката.

Специално за футболните фенове! Легендата Ривалдо се пусна под прикритие в яка реклама

Гарантирани усмивки за феновете на футбола! Така най-ясно може да се определи това, което направи бразилската легенда Ривалдо. Той се появи в Барселона, за да изненада група суперфенове, които бяха избрани измежду хиляди участници от целия свят като част от кампанията на Betfair #MagicOfBarça.

Носителят на "Златната топка" за 1999 г. и легенда на „Барса” посети своето старо тренировъчно игрище като участник, но маскиран до неразпознаваемост с перука, брада и протези. Футболният герой участва в известната тренировка "Рондо" на „Барселона” заедно с победителите, изцяло незабелязано от тях.

Мачът беше с отбор от 11 играчи, където бразилецът, който хитро играеше на по-ниско ниво от своите елитни умения в тренировъчната сесия, влезе като резерва за губещия отбор и сам-самичък грабна победата с торбата си от трикове, обръщания и магическо докосване.

Когато той разкри своята истинска самоличност, можете да видите колко много това означаваше за феновете на каталунците, които не можеха да повярват на очите си и останаха в страхопочитание пред магията, на която туко-що бяха станали свидетели.

Ривалдо, легенда на Барса и "Изненадата" на Betfair, каза: "Да участвам в преживяването MagicOfBarça беше много забавно, никога не съм правил нещо подобно преди! Имаше моменти, когато мислех, че хората подозират, че съм някой друг, но когато видях изненаданите лица на феновете в края на мача, знаех, че сме успели. Хареса ми да съм на терена в Барса, дори и това да не беше най-добрата игра в кариерата ми!".