новини

Best Brands News започва ударно годината с брой 2 в 1

Две в едно! Новият брой на Best Brands News вече е готов и поема към всички приятели, партньори, настоящи и бъдещи клиенти. Първото издание за 2017-а е събрало два месеца в един, а четивата също са двойно по-яки от обикновено.

Още в началото няма как да не се похвалим, че бяхме на най-голямото иновативно изложение в Европа – PSI. В Дюселдорф се събра елитът в производството на промоционални стоки, а Best Brands си свери часовника с най-добрите от най-добрите.

И докато сме още на делова вълна, повдигаме още малко завесата за изненадите в броя. Има цяла страница, посветена на най-новите ни луксозни предложения в продуктовия каталог. Две страници за иновациите в офис оборудването, по традиция любезно предоставени от Cantek. A също и календар на най-големите тематични изложения в света, които предстоят в близките седмици.

И за да не си помислите, че мислим само за работа, бързаме да се похвалим с няколко наистина интересни и полезни четива. Има огромен материал, посветен на цвета, който ще господства 2017 година – казва се „Зеленина” и очаквайте да го виждате върху всякакви аксесоари около вас. Приятелите ни от „Книжна борса” са подготвили няколко доста приятни предложения за четене в студените дни и нощи, а Мартин Новев от Bulged отново се вихри с любопитна информация за пропагандни пощенски картички и фотошопнати детски рисунки.

А за финал по традиция оставяме най-сладкото – суперзвездата от филмите за възрастни Мия Калифа, която разкрива интересни неща „от кухнята” на интересната си професия. М да, и ние нямаме търпение да се впуснем в четене, затова просто кликнете ТУК и дерзайте. Защото, както казва Мечо Пух – колкото повече, толкова повече!