“Авиокомпания връща играчка на двегодишния ѝ собственик, заедно с доказателства за пътуванията ѝ”

Да загубиш любимата си играчка никога не е приятно усещане. Но ако си на две години и играчката е Баз Светлинна година, от Играта на играчките, такова събитие може да те разстрои сериозно. Е, в случая историята има щастлив край, защото играчката се е завърнала след като е преживяла много приключения сама. А хората от  Southwest Airlines са се погрижили да заснемат пътуванията на Баз.

Изгубен

Запознайте се с Хаген, момче на две години, което на скоро е пътувало със семейството си до Далас. И заедно със своята играчка Баз. Както вероятно знаете или поне се досещате, пътуването с малки деца винаги е стресиращо преживяване. В хаоса играчката, за съжаление, останала в самолета. Когато семейството осъзнало, че Баз липсва, самолетът вече бил отлетял към Литъл Рок, Арканзас.

 

И намерен

Служител на летището на име Джейсън забелязал Баз сам в самолета и предположил, че той вероятно е на мисия. Явно наистина е било така. Заедно със колега на име Бет той открил на кого е играчката – на името му било написано име и те го открили в регистъра на авиокомпанията. Двамата отвели Баз към приключението му.

Те изпратили на имейла на семейството снимки на приключението, които Джейсън e публикувал в своя Facebook. Той е изпратил фигурката по пощата на семейството. Кутията, в която е пристигнал е била декорирана с илюстрации, и в нея са били писмото и снимките, които можете да видите тук. Детето е получило играчката си. Жестът на Джейсън, който се е погрижил не само играчката да се върне при собственика си, а и Баз да отиде на приключение, за което да има свидетелства, е изключително мил, споделя майката на Хаген.

Още информация: Southwest Airlines във Facebook

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.