“Анимационни герои като модерни възрастни в илюстрациите на Tati MoonS”

Чудили ли сте се някога как биха изглеждали героите от детството, ако живееха в съвремието и бяха пораснали? Самоуката испанка, която се подвизава в социалните медии като Tati MoonS, дава отговор на този въпрос в дигиталните си илюстрации. Нейните удивителни произведения ни показват в какви възрастни са се превърнали някои любими анимационни герои.

Самоукият художник

Двадесет и една годишната Татяна рисува от малка. Преди около четири години тя започва да прави дигитални илюстрации. Учи се от видеа в Youtube, ръководства  и работата на други художници. Tati непрекъснато развива уменията си и изгражда собствен, уникален стил. Тя има над 370 хиляди последователи в Instagram. Редовно публикува изкуството си в платформата и това ѝ позволява да се издържа чрез това, което обича.

Героините от анимационните филми

В своите серии, посветени на популярни анимационни филми, Tati рисува герои от Лило и Стич, Хотел Трансилвания, Монстър Хай и много други. Tati развива темата за женската грация и красота и независимост чрез различни герои. Тя създава серии удивителни художествени проекти с различни теми. Повечето и цифрови илюстрации изобразяват силни, чувствени, мистериозни жени, нарисувани в характерния ѝ стил.

Тук можете да видите някои от прекрасните ѝ илюстрации, базирани на герои от Играта на играчките, Замръзналото кралство, Хотел Трансилвания, Рапунцел, Спящата красавица, Снежанка и още много.

Вижте повече: Instagram | Facebook | tatimoons.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.