“Във форма вкъщи и в офиса с Activ5”

Activ5 е изключителна възможност да допълните тренировката си, да станете по-добри в спорта, който сте избрали или да внесете в натовареното си всекидневие ефективно средство за борба със стреса. Той е малък, удобен, може винаги да е с вас и тренировките с него не отнемат много време. Мобилното му приложение ще създаде персонална тренировка за вас и ще следи представянето и прогреса ви. Той е и изборът на много организации на професионални спортисти от NFL, NBA, MLB, NHL и MMA.

 

Activ5 е устройство, което ще увеличи двойно ефективността на тренировката ви, без да се налага да увеличавате продължителността ѝ.

 

Основните му характеристики на Active 5:

  • Намалете теглото си и влезте във форма с изометрични упражнения.
  • Тренирайте където и да сте, постигнете резултат дори за пет минути.
  • Тренирайте с над 100 забавни и лесни за следване упражнения.
  • Открийте максимума си с тренировки, които интелигентна система съобразява с възможностите ви.
  • Бонус: запазете желанието си за тренировка с проследяване на резултатите и забавни фитнес игри.

Интелигента система за цялостни тренировки

Activ5 е цялостна система за упражнения. Тя включва преносимо устройство за тренировки, Android или iPhone приложение и стойка за мобилното ви устройство. Системата ви предлага тренировки, базирани на изометрични упражнения. Те са съобразени с физическите ви възможности. Целта на системата е да развиете цялото си тяло на базата на персонализирани упражнения. Тя включва над 100 изометрични упражнения, с ясна визуализация, които можете да следвате с лекота.