“Жива порцеланова кукла стана рекламна звезда в Китай”

В последно време момичетата от цял свят се опитват да променят своята външност така, че да приличат на истински кукли. Момичетата порастват, но Барби си остава пример за подражание. Безупречната фигура, правилните черти на лицето – много искат да приличат на любимата детска играчка. Така се е случило и с Кина Шен – когато гледаш на снимките ѝ, е трудно да повярваш, че това е реален човек.

Китайската моделка стана известна благодарение на своята поразителна прилика с най-крехката кукла сред всичките детски играчки. Трябва ли да се споменава, че тази външност винаги е била на почит в Азия? Кина се оказала истинско съкровище за модния свят. На нейните порцеланови очи се възхищават всички. Момичето не дава интервюта. За живота ѝ на практика почти нищо не е известно, но в Инстаграм готическата Барби има вече над 565 000 последователи. Това не е никак учудващо: къде другаде ще можеш да следиш живота на истинска кукла?

Кина е родена в Китай, но след завършването на гимназията през 2011 година се мести със семейството си в САЩ. Като студентка в Калифорнийския институт за изкуства тя започва да прави първите си стъпки в модния бизнес. Ярките очи, черните коси, фигурата на модел и впечатляващ външен вид – такава красота е трудно да не бъде забелязана.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.