“Идиотските прищевки на купувачите на имоти са мисия (не)възможна”

Ако някога ви се е налагало да работите с брокери на недвижими имоти, знаете за каква мъка става въпрос. Независимо дали продавате или купувате апартамент, всеки оглед се превръща в тотално изпитание. Особено ако попаднете на идиоти.

Странните прищевки на кандидат-купувачите обаче не само че не са проблем, ами дори се насърчават в серията рекламни видеа на един от търговците на имоти в САЩ. В серията клипчета брокерите са напълно ОК с абсурдните тестове, които мераклиите за ново жилище правят. Някои например се вълнуват дали стените и подът са достатъчно тънки, за да подслушват съседите. Други искат да изпробват акустиката при семейни скандали, а трети директно тестват душовете в банята, без да си събличат дрехите.

И ако за някои това е тотален дебилизъм, за въпросните брокери тези прищевки са съвсем в реда на нещата. Видеата са комични и определено показват малка част от странния занаят, в който трябва да се постигне пресрещна точка между купувач и продавач. И накрая ще завършим с това, с което започнахме – ако някога ви се е налагало да купувате имот, със сигурност ще оцените по достойнство тези идеи. Заради ограничения в разпространението в България пък ще ви предложим единствено снимки от клиповете, но мислим, че и това ще е достатъчно, за да уловите идеята:


Автори

Client: National Association of Realtors
Creative Agency: Arnold
Chief Creative Officer: Icaro Doria
Executive Creative Director: Sean McBride
SVP Creative Directors: Nate Donabed and Josh Kahn
Creative Director – Art: Guilherme Racz
Creative Director – Copy: Lucas Casao
Copywriter: Clark Chamberlain
Producer: Emily La Pierre
Business Affairs: Taylor Thomas & Danielle Ivicic
Marketing: Vallerie Bettini, Anthony Modano & Lauren Santella
Strategist: Molly Chisholm
Director: The Perlorian Brothers
Production Company: MJZ
Editor: Pete Warren/Peel&Eat
Cinematographer: Maya Bankovic
Production Designer: Jay Pooley
Wardrobe Stylist: Adelle Gaudet

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.