“Как последните шест президента на САЩ са декорирали овалния офис: илюстрации”

Както знаем, работата от вкъщи може да бъде предизвикателство, заради безбройните прекъсвания, изкушението да поспиш още половин час и като цяло размиването на границата между почивка и работа. Сега си представете подобна ситуация, но с добавени стотици служители, които денонощно се разхождат в дома ви. Добавете към това и съзнанието, че милиарди хора зависят от всяка ваша дума и може би ще добиете някаква представа какво е усещането да сте президент на САЩ. Или може би не. За всеки случай, не звучи като ситуация, която предразполага към спокойно и релаксиращо всекидневие.

 

 

 

 

 

 

 

 

Личният почерк на президенти

Ако ви се налагаше да живеете така в следващите 4 (или евентуално 8) години, бихте описали да направите среда възможно най-уютна, нали? Така са постъпили и президентите на САЩ. Те не само са добавили персоналните си предпочитания към интериора и екстериора на Белия дом, но са направили и някои промени на декорацията на Овалния офис.

 

Как се е променял Овалният офис

На базата на този факт, Aspire Doors  са открили някои елементи, които остават неизменни. Ламперията остава непроменена, бюрото е, в общ линии, същото, както и наборът чекмеджета.

Други неща от интериора се променят всеки път, когато бъде избран нов президент. Това не е странно, защото те са хората, чийто нов домашен офис е това помещение. Тук можете да видите в какво се състоят различията при последните осем президенти – от Доналд Тръмп до Роналд Рейгън.