“Котки и техните човешки двойници”

 

 

 

 

 

 

 

Случва се хора и животни да си приличат изключително много. Професионалният фотограф на животни, Gerrard Gethings е автор на нов проект, който обединява хора и техните котешки двойници. Или котки и техните човешки двойници. Както предпочитате. И в двата случая приликата е невероятна, а снимките са изключително забавни.

Невероятна прилика

Изгледът, окосмяването, цветовете – всички те са подбрани така, че да създадат общо усещане. Работата на Gethings е невероятна. Ако си мислите, че котките и хората живеят заедно и приликата им има нещо общо с това, грешите. И едните и другите са модели, специално подбрани заради приликата помежду си. Процесът на подбор е бил дълъг и труден, но резултатите оправдават усилията. Снимките дори са превърнати в мемори игра, наречена Do You Look Like Your Cat? Или Изглеждаш ли като котката си.

 

„Преди съм правил серии снимки, посветени на хора, които приличат на кучета. Беше приета добре и имах нужда от друг проект, който да бъде същото или по-сериозно предизвикателство от снимането на кучета,“ разказва Gethings.

Още информация: GerrardGethings.com 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.