“Линдзи Вон рекламира Банско с пуловер”

Американската звезда в ските Линдзви Вон за пореден път доказа, че е истинска машина за пари. Тя е рекламно лице на спортния концерн Under Armour, като пусна собствена модна линия като част от партньорството. И сега внимание – дрехите, които със сигурност ще се превърнат в тотален хит, имат връзка с България.

В Instagram Вон пише, че е работила много усърдно, за да създаде дрехите, които са перфектният баланс между представяне и стил. Това не е особена изненада, но интересното е, че Вон е кръстила всяка една дреха на зимен курорт, в който се е състезавала. В това число и Банско

Спортното горнище “Bansko” е създадено така, че да прилепва по тялото и да осигурява максимален комфорт при движение. Направено е от 65% полиестер, 29% памук и 6% еластан, което му помага да изсъхва бързо при намокряне или изпотяване. Цената на спортното горнище е 200 долара.

Сред новите дрехи намираме и панталони, кръстени на Санта Катерина в Италия, както и яке, което носи името Марибор. Наистина чудесна реклама, Линдзи! Благодарим!


Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.