Невероятно красива концепция за Alfa Romeo GTS купе

Alfa Romeo е сред автомобилните брандове с най-дълга история и много лоялни фенове. Тази марка винаги е предизвиквала сили емоции. Купето, което можете да видите тук съчетава традиционната италианска елегантност с модерни технологии и предлага баланс между стил, естетика и всичко, което може да се очаква от модерен компактен спортен автомобил.

Като правило покупката на Alfa Romeo е емоционално, а не рационално решение. И един поглед към тази нова концепция е достатъчен, за да ме убеди, че тя предлага необходимото, за да се превърне в класика като Giulia Quadrifoglio gta, Montreal, Disco Volante Spider или Tipo 33 Stradale. Наред с това тя съдържа препратки към GT сериите от 60-те и 70-те.

Пътят на Alfa

Alfa Romeo в момента се фокусира върху SUV и надеждата е този тип возила да помогнат на марката да се справи със затрудненията си. Но според мен смели и ефектни дизайни като този на Guilherme могат да помогнат на марката да си върне усещането, че създава нещо специално и емоционално, а не просто начин да се придвижите от една точка до друга. За съжаление, Alfa Romeo GTS купе за момента е само концепция. Но на мен определено ми се иска да я видя в реалността. Особено в червено.

Дизайнер: Guilherme Neves Araujo

Повече информация: Instagram