“Предпочитаният фотьойл, когато търсите релаксация без усилие”

Softybag е уникално предложение, което е едновременно компактно за пренасяне, лесно за използване и невероятно удобно. Нещо повече, Softybag се предлага в различни версии, за да изберете тази, която е най-подходяща за вас и ви осигурява най-пълноценна почивка.

 

 

 

 

 

 

 

Навсякъде с вас

Ако отивате на плажа, ако сте на поход в планината или просто разпускате пред телевизора, Softybag е перфектната компания, която ще ви осигури тотална релаксация. Softybag е проектиран в Швеция, за да осигури максимално ниво на комфорт. Моделът, които предлагаме гарантира, че ще е идеален за вас. Неограничени възможности за използване, които не ви ограничават с конкретен сезон за употреба. Той може да е любимата ви компания където и да сте.

Надуване без усилие, за секунди

Softybag се изпълва с въздух за секунди, без да се налага да използвате помпа или да надувате изтощително. Просто го размахайте във въздуха няколко пъти и след това го затворете.

Само след няколко секунди можете да се отпуснете. Фотьойлът  Softybag , които ви предлагаме, e с тегло под един килограм. Това гo прави изключително преносим. Просто гo вземете на следващото си пътуване!

Лесно пренасяне и компактни размери

Фотьойлът е в комплект с чанта за носене, която можете да преметнете на рамо и да потеглите. Softybags са направени от устойчиви материали, които могат да бъдат използвани върху почти всяка повърхност. Просто ги пазете от остри предмети. Можете да избирате от 4 цвята – червен, син, черен и зелен.