“Скъпи HomoSapiens”

През тази година Grab стартираха услуга за дигитален портфейл в Тайланд. Тя се нарича GrabPay Wallet. Изглежда, обаче, не се приема добре в Тайланд, защото хората предпочитат да плащат в брой, защото намират услугата на Grab за твърде сложна.

За маймуните и хората

Този рекламен клип от Wolf BKK се опитва да промени поведението на потребителите на Grab като ни представя невероятно забавен разговор между ленив представител на Хомо Сапиенс и огромна горила. Посланието гласи: „GrabPay Wallet е наистина лесен за ползване.“

Какво сега? Ще плащаш в брой? Като в 20-и век? Чарлз Дарвин се върти в гроба си!

Отне ми 2,3 милиона години да се превърна в теб. Трябваше да остря камъни, да ловувам мамути, да ям сурово месо… А ти се оплакваш от натискането на екрана на няколко места?

Във филма мързеливият човек изтъква възгледа си, че всичко е твърде сложно и дори използването на GrabPay Wallet изисква твърде много усилия. Затова, приматът му дава сериозен (и леко заплашителен) урок за еволюцията на човека, докато му показва колко лесно е използването на електронният портфейл на Grab. Интересно дали предаденото чрез човекоподобна маймуна послание наистина може да промени мнението на хората.

Рекламен клип, създаден от Wolf Bangkok, Тайланд.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.