“Стилна котешка кула за всички, които намират традиционното котешко обзавеждане за пошло”

Като правило котешките аксесоари не са сред най-стилните елементи на мебелировката, които можете да сложите в дома си. От друга страна, не съм забелязал котките да имат особени претенции към цветовата схема и като цяло естетиката им. Стига да са подходящи за дрямка, игра и драскане, те изглеждат приемливи за домашните ни любимци. А и те обикновено проявяват тенденцията да острят ноктите си на неща, които са предназначени за всичко друго, но не и за точене на нокти.

Котките и дизайна

Ако все пак котката ви и/или вие намирате това за неприемливо, има решение за вас. Продуктът на китайската компания Ziel Home Furnishing е отличен с награди и цели да удовлетвори потребностите както на котката, така и на стопанина ѝ. Стилният аксесоар е наречен Watch Tower Cat Climbing Tree (или Котешко дърво за катерене Наблюдателна кула).

 

Удобство и стил

Watch Tower е проектирана от Fei Chen, Lei Yang и  Qi Wu, чиято цел е била да съчетаят стила с удобството. Дизайнът е издръжлив и стабилен, базиран на метална рамка и дървени плоскости. Основата има зона за точене на нокти. Нивото над нея има дупка, през която котката да може да скача. Следващото ниво е преназначено за съзерцание и наблюдаване на територията. На най-горното ниво има мека възглавничка за дрямка, която да отмори косматата животинка след всички тези усилия.
Прииска ли ви се да сте котка? Не ви обвинявам.

Кулата може да се разглобява и подлежи на персонализация. Тя е носител на сребърна награда в A’ Design Award & Competition.

Още информация: Ziel Home Furnishing Technology Co.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.