Тази къщичка с отопление осигурява комфорт на котки, които живеят навън

 

Много домашни котки предпочитат да живеят на закрито, но има и по-смели индивиди, които предпочитат да прекарват повече от времето си на открито. Но дори и те имат нужда от място за почивка. Затова K&H Pet Products са проектирали котешка къщичка с отопление, която може да осигури топло убежище на косматите приятели през студените месеци.

Комфорт и уют

С размер 45х55 см това убежище за котета е направено от устойчив найлон с гръб от винил и защитава обитателите си от дъжд, сняг и вятър. Има предни и задни врати с покривало, така че котките а свободни да влизат и излизат откъдето им се ще. А, ако си котка, това е важно. Цялата структура се сглобява за минути и се предлага с различни дизайни, например с вид на малка провинциална къща или на миниатюрна плевня.

И лукс

Можете да изберете между версии на къщичката с и без отопление. Отопляемата версия идва с нещо с впечатляващото заглавие Deluxe Lectro-Kennel Heated Pad. Технологията е тествана и сертифицирана за безопасност. Можете и да махнете отоплителния елемент и да превърнете къщата в сенчесто убежище за лятото.

Още информация: K&H Pet Products | Facebook | Instagram | Pinterest | Amazon