Тези стъклени иглута са най-доброто място да видите Северното сияние

 

Да видите северното сияние е уникално преживяване, което много хора искат да преживеят. Зрелището със сигурност е магическо, но да намерите перфектното място, от което да му се насладите, може да бъде предизвикателство. Off the Map Travel  предлагат да свършат тази работа вместо вас.

Сиянието идва при вас

Сред предложенията им е възможността да се насладите на Северното сияние, докато сте удобно полегнали в леглото. Можете да останете омотани в завивките докато наблюдавате уникалният феномен, предизвикан от сблъсъка на заредени частици със земната атмосфера. Мястото е удивително стъклено иглу, разположено в Kilpisjärvi (Килписярви), Финландия.

Удивителна гледка

Тези иглута със полусферични стъклени покриви са част от пакета на компанията, наречен Звездите на Скандинавия и предлага наистина невероятна гледка. И това не е всичко. Невероятната красота на природата е съчетана с изключително удобство. Тъй като природата на феномена е предвидима в значителна степен, тези кабини са най-добрия ви шанс да му се насладите. Те дори имат външно осветление в червен цвят, така че зрелището да не бъде заглушено от светлинно замърсяване.

Повече информация: Off the Map TravelInstagram | Facebook | Twitter