Този робот прави компания на котката ви и я наглежда

Собствениците на котки могат да потвърдят, че не котките имат нужда от нас, а по-скоро е обратното – ние имаме нужда от тях. Те ни правят компания, създават ни забавления и като цяло са наоколо. Като правило котките се оправят сами удивително добре, поне докато имат храна и вода. Ако, обаче, се притеснявате да ги оставите сами вкъщи, MeowMate.

Технологията

Продуктът на Joint Technology Co, MeowMate е създаден, за да бъде перфектната компания за котките ви, докато ви няма. Устройството в общи линии следва котката ви по цял ден (както обикновено правите вие) и ви помага да я наглеждате от разстояние.

Роботът има висококачествена камера и микрофон, които ви позволяват да виждате и чувате домашния си любимец кристално чисто. Достатъчно е да свалите приложение на смартфона си, да включите MeowMate и да сканирате QR кода в долната му част. След това можете да контролирате MeowMate и да определите къде да отиде и как да се движи. Той ви позволява да общувате с любимците си от разстояние и да съхраните връзката по между си. Устройството има и „свободен режим,“ който му позволява да се движи свободно и така да разнообразява котката.