Този T. Rex в природонаучния музей в Лондон е пременен в коледен пуловер

 

Няма много неща, които да могат да създадат празнично настроение като коледен пуловер. Виждали сме много хора и домашни любимци с такива, но природонаучният музей в Лондон, заедно с компанията British Christmas Jumpers са облекли един от най-големите и страховити екземпляри, за да изрази коледния дух. Този сезон посетителите на институцията ще могат да видят гигантски Тиранозавър Рекс, който се движи и е облечен с жизнерадостен коледен пуловер, който, не на последно място, е направен изцяло от рециклирани материали.

Десенът

Топлият на вид пуловер е решен в различни цветове и украсен с различни мотиви с динозавърска тематика, както и типични за празника елементи като коледни елхи. Създаването на дреха с такъв респектиращ размер е отнело повече от 100 човекочаса. Кройката му е създадена, за да побере късите ръце и масивния врат на T. Rex. „Никога не сме правили подобно нещо. Баща ми също не е правил нещо такова, а той е в бизнеса от почти 40 години,“ коментира Snahal Patel, директор на British Christmas Jumpers.

Можете да видите как се облича динозавър тук:

https://www.instagram.com/p/CXNxgoQqsaP/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ако гледката на свирепия хищник, издокаран в жизнерадостен коледен пуловер, не може да стимулира празничното ви настроение, вероятно няма много неща, които да могат.

Снимки: Trustees of the Natural History Museum, London

Научете повече: Natural History Museum | British Christmas Jumpers | Instagram