“Уау! 156-килограмов дебеланко отслабна и стана пожарникар и рекламна звезда”

Декември е петъкът на месеците и като такъв е редно да се отбележи подобаващо с изобилно хапване и пийване. И тъй като това неминуемо ще се отрази на теглото ви, черпим ви с една впечатляваща история за пълна трансформация. Ако искате, вярвайте, но следващите редове разказват съвсем реални събития.

През 2008 година Сам Роуен печели телевизионното риалити шоу “The Biggest Loser”. В него дебеланковци се мъчат да отслабнат, като победител е този, който свали най-много килограми. В началото на предаването 19-годишният тогава Сам тежи 156 килограма и само за 6 седмици сваля теглото си до 71 килограма. И когато всички очакват след края на предаването да се върне към нормалния си начин на живот и да се опишкави отново, Сам Роуен използва възможността и заживява пълноценно. Започва да тренира, кандидатства за пожарникар и успява да издържи трудния тест.

Днес британецът има тяло, на което биха завидели мнозина и пали истински пожари сред дамите. Нещо повече – той е рекламна звезда, като наскоро се пусна в благотворителен календар с колеги пожарникари. „Когато бях дебел и се събличах на плажа, привличах всички погледи. Сега отново го правя, но по различен начин”, заявява с усмивка Сам.

Така че, ако трябва да обобщим, определено няма невъзможни неща. Просто въпрос на воля.

P.S. На следващите снимки е един и същи човек 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.