“5 причини защо е удобно да имате преносима батерия (Power Bank)?”

Ежедневно използвате мобилното си устройство

Една от основните причини, поради които преносимите батерии дори съществуват е, че масово хора използват смарт устройствата си ежедневно. От момента, в който се събудим, най-вероятно хващаме смартфона си и така почти през целия ден. Няма какво да се срамуваме от това, защото смартфоните са ни необходими за да общуваме по време на работа, с хора, които са извън границите на страната или като форма на забавление.

Идва момента, когато денят е в разгара си, а вие забелязвате, че батерията на вашия смартфон е почти на 0% и тогава изпадате в паника, защото смартфонът ви е на път да изключи. Което е доста неприятно, защото може да се провалят планове, срещи или пък да изпуснете някакво важно събитие.

Точно в този момент ви е нужен източник на енергия, за да заредите вашето мобилно устройство. Но, както добре знаем не винаги имате под ръка контакт, в който да се включите. Или пък нямате нужното време притиснат от много задължения. Ако имате зарядно в колата, то може да помогне за краткото време, в което шофирате. Това е само временно решение на този проблем, понеже важните задачи не търпят отлагане, за да заредите телефона си до максимална мощност.

Ето в този момент е много удобно да имате една преносима батерия (Power Bank).
Тя е винаги с вас, лесно можете да включите вашият телефон и така да продължите деня си по обичайния график без никакви прекъсвания. Като цяло Power bank ви позволява винаги да сте онлайн и достъпни, независимо дали пишете по 1000 съобщения в минута или играете Clash of Clans от зори до здрач.

 

Инвестицията в този продукт се възвръща

Едно от основните погрешни схващания за преносимите зарядни устройства, които повечето хора имат е, че смятат, че преносимите батерии всъщност са скъпи. Това съвсем не е вярно.  Обикновено хората смятат, че Power Bank  e скъп, защото или гo купуват от магазини на дребно, или просто гледат преносими зарядни устройства, които се продават от компании, които заблуждават потребителите с невярна информация.
Повечето модели преносими батерии дори и най-качествените са на много разумни цени. И ако искате да имате батерия с възможно повече иновации или бързо зареждане, като USB-C или Quick Charge, то тя определено ще е по-висок клас.
Но не непременно да плащаме висока цена.
В сферата на промоционалните продукти вече има все повече предложения и варианти, с които вие можете да направите един персонализиран подарък и той да бъде използван.

Много устройства се нуждаят от зареждане едновременно? Няма проблем.

Повечето от нас притежават и използват много устройства. Те могат да бъдат смартфони, таблети, лаптопи и други устройства, които изтощават батерията и винаги се нуждаят от презареждане. И така, какво се случва, когато всичките ви устройства са с ниска мощност и се нуждаят от презареждане? Ами ако просто искате да останете на едно и също място, за да заредите едновременно смартфона, таблета и лаптопа си.
Или трябва да сте и мобилни в този момент? Точно за такива ситуации един Power Bank е много полезeн. При последните модели батерии вече имаме повече от един USB порт за зареждане, които позволяват да зареждат няколко устройства наведнъж. Колкото по-голяма е мощността на една батерия толкова повече устройства едновременно можем да включим.