“6-годишно японче е новата модна и рекламна звезда, както и онлайн знаменитост”

6-годишно момиченце от Токио се превърна в истинска модна икона и рекламна звезда. Страничката на малката Коко в Инстаграм има над 100 000 последователи, а модните списания дават мило и драго, за да й направят фотосесия.

Когато Коко се разхожда по улиците на Токио, е много трудно да не обърнеш внимание на стила й. Винаги елегантно, облечено по последен писък на модата, момичето е канено на всевъзможни модни вечеринки, включително и на мероприятия на Chanel.

Любовта си към модата малката наследява от родителите си, които притежават бутик за дрехи, които доставят по цял свят. Те се грижат в гардероба на малката да има дрехи, които са по последен писък.

Майката на Коко разказва, че стилът й е смесица от висшата мода и изкуството, в духа на известните марки Comme des Garçons Girl и Moschino. По думите на родителката, момичето много обича да е център на внимание – това й дава много енергия и я мотивира да се развива.

Коко вече е пример за подражание за деца и възрастни не само в Япония, но и по целия свят. Малката чаровница все още не е решила с какво ще се занимава, когато порасне, но родителите й са уверени, че животът й ще остане трайно свързан със световната мода. И те не смятат да й пречат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.