“Best Brands News – с нов формат отново ще доставя удоволствие на своите читатели”

Три неща, които да промените, за да помогнете на бизнеса си

В този текст сме споделили възгледите си за някои лоши навици, които могат да намалят ефективността на бизнеса. В него ще разберете как можете да се справите с тях, за да направите дейността си по-печеливша и продуктивна.

Коркът – удивителен екологичен материал

Тази статия разглежда уникалните свойства на този естествен материал – той е устойчив, лек, не гние, има отлични изолационни свойства, не гори, не пропуска вода. Освен това е естествен продукт, който се добива от живи коркови дъбове, без да вреди на растенията.

 

Тези удивителни свойства го правят перфектен избор за безброй приложения – от покривни изолации до гарнитури за двигатели. Те са и причината той дабъде решение без конкуренция, за всевъзможни типове промоционални материали, които са едновременно ефектни и екологични.

В новият брой на Best Brands News можете да видите нашите специални предложения за продукти с корк, както и други екологични продукти. С тях не просто ще зарадвате клиентите си, но и ще им покажете, че се грижите за природата.

 

USB 3.0 памети и портативни батерии

В броя ще намерите още новите ни USB 3.0 флаш памети, изработени от дърво, пластмаса или метал. Те предлагат висока скорост на трансфер, голям капацитет и отлични възможности за брандиране.

Селекцията ни висококачествени портативни батерии за смартфони и таблети включва продукти с голям капацитет и индикация на нивото на зареждане. Те предлагат отлични възможности за брандиране и са сред продуктите, които винаги са полезни и напомнят на клиентите ви за вас.