“COPIS – българското изложение за печат и реклама”

Мащабните възможности на печатната индустрия и рекламните комуникации разкри COPIS 2019 г. Единственото бизнес изложение в България за сектора посрещна посетителите с още по-богато съдържание, многобройни продукти, високотехнологични предложения.

Осмото издание на форума беше най-мащабното –  над 20% ръст е регистриран на годишна база. „Силният интерес бе причината да отворим още една изложбена зала“, коментират организаторите. Като ежегодно място за среща на професионалистите, изложение COPIS предостави платформа за тенденциите при графичния и пространствения дизайн, дигиталния печат, материалите и консумативите за печатната индустрия, софтуер за печат и управление на бизнес процесите, промоционални сувенири и подаръци, рекламен текстил, производство на рекламно-информационни елементи и визуални комуникации.

И тази година рекламна агенция Бест Брендс  участва на рекламното изложение на България. Това бяха три дни изключително зареждащи и  емоционални. Защото успяхме да се видим с много голяма част от нашите колеги, клиенти и партньори. Намерихме и впечатлихме нови клиенти.
Щандът ни отново беше много пъстър и запомнящ се! Успяхме отново да изненадаме посетителите с модерна визия и нови предложения при промоционалните продукти.
Всички, които успяха да стигнат до нас, усетиха и грабнаха искрица  настроение за да заредят сетивата си. А за всички останали, които не бяха част от събитието, подаряваме уловени моменти, с които се надяваме да ви накараме да се усмихнете.

Защото няма нищо по-хубаво от това, да започнеш деня с усмивка 😉