IMPACT – продукти, с които доказано помагате на природата

 

Много производители, продукти и услуги претендират, че помагат на природата. Само малка част от тях, обаче, са в състояние да докажат по неоспорим начин твърденията си.

Новата колекция IMPACT помага на природата, като предлага висококачествени продукти, произведени от рециклирани материали. Акцентът на колекцията е пестенето на вода, която е жизненоважен ресурс за живота на Земята и отговорното ѝ използване и управление са критични за екосистемите.

Съхранение на водните ресурси

Един от най-ефективните начини да намалим замърсяването и използваните ресурси е рециклирането. Много материали могат да се рециклират и това намалява ефекта върху околната среда и пести суровините. Продуктите от  IMPACT са направени от рециклирани полиестер и памук. При производството им са спестени хиляди литри вода.

Защо е критично да намалим разхода на вода?

Климатичните промени задълбочават проблемите с водните ресурси по целия свят – от топенето на Арктика и наводненията до сухите степи, последствията са видими във всяка точка на планетата. Прогнозите твърдят, че до 2025 г –  50 % от световното население ще преживее така наречения „воден стрес” и ще попадне в ситуация, в която няма да има достъп до достатъчно годна за използване вода. Достъпът до вода е реален и сериозен проблем, който изисква незабавни действия.

Уникалното предложение на IMPACT

Колекцията използва модерна патентована AWARE технология, базирана на блокчейн, за да проследи материалите и използваните ресурси във всяка стъпка на производството. Тя е изключително надеждна и е неоспоримо доказателство, че всеки от продукти реално помага за опазването на околната среда.

Започнете да помагате сега!

Изберете продуктите от серията IMPACT, за да помогнете в съхранението на природата по начин, който не подлежи на съмнение. Така можете да покажете, че тази кауза е наистина важна за вас на своите приятели, клиенти и на всички наоколо.

Доказан екологичен резултат

Продуктите от серията са стилни, разнообразни и отговарят на най-високите стандарти за качество.  Благодарение на технологията AWARE положителният им ефект върху природата чрез пестене на вода при производството може да бъде доказан недвусмислено. Цялата информация за всеки етап от производството е достъпна в дигиталния портфейл Xindao. Той осигурява разполага с достъп до всички оригинални сертификации, верификацията на материалния баланс и потвърждението за въздействие. Така получавате екологичен продукт със 100% прозрачност.

Разнообразие от продукти

Сега е по-лесно от всякога да постъпите отговорно – изберете някои от IMPACT продуктите, от които имате нужда – шапка, чанта, торба за пазаруване, раница, несер и много други. Ще получите качествен и красив продукт, който ще ви служи дълго и ще помогнете в опазването на природата.

Изберете своя тук.

 

Корпоративни подаръци с послание

IMPACT продуктите са прекрасен начин да демонстрирате на клиентите и партньорите си загриженост за околната среда. Ако изберете корпоративни подаръци от тази колекция, клиентите ви не само ще получат качествени и практични аксесоари, но и неоспоримо доказателство за ангажираността на компанията ви в опазването на природата.

Изберете ги тук.