“MagEasy – портфейл с магнитни модули, с които да организирате вещите си”

Този продукт, наречен MagEasy Badge, може да превърне познатите ни портфейли в нещо много по-функционално, гъвкаво и лесно за употреба. Вместо да пъхнете картите и парите си в брой в отделения и да се опитате да напъхате всичко това в джоба или в чанта си, MagEasy Badge предлага вариант, в който можете да ги носите провесени на врата си. Той изглежда сякаш носите на врата си бадж с идентификация, а всъщност е много повече от това.

 

 

 

 

 

MagEasy Badge – едно решение за два проблема

Идеята е проста – вместо да носите бадж на врата си и портфейл в джоба си, това решение ги обединява в едно. Така можете да носите картите, парите и идентификацията си на едно място, което е по-удобно и със сигурност е по-безопасно. MagEasy Badge виси на врата ви, сгъва се като портфейл, изглежда като холдър за бадж, но предлага много повече на човека, който го носи. Можете да го носите на врата, на колана си или дори да го използвате върху бюрото си.

Система за организация

Най-интересната и полезна характеристика на MagEasy Badge е модулния му дизайн. В него са вградени 8 магнита, които го държат надеждно затворен, но позволяват  и добавяне на допълнителни модули. Сред тях са стойка за телефон, джобно огледало, бележник.

 

Към него се предлага и система за организиране на бюро, към която можете да закачите своя MagEasy Badge, както и ключове, да оставите телефона си и като цяло да организирате работното си пространство.

 

Дизайнът е на LHiDS Creative & Ergomi Design

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.