“Ryan Reynolds на ново ниво”

Знаем, че на филмовите звезди им се налага да работят усърдно, за да натрупат мускули за роли във филми, базирани на комикси. И в повечето случаи костюми, специални ефекти и начинът на заснемане ги карат да изглеждат още по-мускулести. Но нашият любимец Ryan Reynolds току що ни представи новият си филм Free Guy (Свободен мъж). Както винаги, представянето е всичко друго, но не и традиционно.

 

 

 

 

 

 

Тонове мускули

В новото видео в своя YouTube канал Reynolds иронизира холивудската фитнес индустрия. Той ни дава да погледнем зад сцената и да видим персонажа Dude –  огромен мускулест тип, основен противник на героя на Reynolds във филма. „Мускулест“ е доста меко казано, за това, което виждаме. „Подут“ звучи като по-точен термин. Според представянето в клипа ролята на Dude също се изпълнява от Reynolds.

 

 

Без усилие

Подготовката на Reynolds за филми като Deadpool е публикувана в детайли, включително тренировъчния му план. Ето какво казва гласа му в този клип:

„Знам, че чувате актьори, които се оплакват колко тежки са тренировките им,“ разказва гласът на Reynolds, докато виждаме как огромният Dude се измъква от леглото, грабва златна верига и влиза в кадър. „Нямам време за това. Тренирам от седмица и трябва да ви кажа… получава се добре.“

Забавата продължава с иронично представяне на стъпките, предприети от актьора в реалния живот: „Започвам деня с протеинова бомба, направена изключително от човешки мускули. Напълно органично и незаконно.“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.